Източник: ЛамятаОвен  Kak ще се подредят нещата през този ден,

...
Източник: ЛамятаОвен  Kak ще се подредят нещата през този ден,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Много трудности за тези три зодии, но и решенията няма да закъснеят

Източник: Ламята

Овен 
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, само че промени в действителност ще има. Незначителни, само че все-пак... И в персоналния живот – също. Впрочем, промени, а не промени, въпреки и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се опасявайте, няма да Ви се случи нищо ужасно! 

Телец

Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали обратно. Това ще се отнася както за Вашата работа, по този начин и за персоналния Ви живот. Така че бъдете внимателни и деликатно следете за това, което е значимо за Вас. А когато можете на 100 % да разберете какво, по какъв начин и за какво става, преминете към дейни дейности и оправете нещата. Животът на върха може да бъде много уединен, само че пък е чудесно място човек да изрича своето мнение.
 

Близнаци

Днес ще бъдете очевидци на зрелището, по какъв начин Вашия обичан човек ще се чуди и пробва да се оправи с ваш общ проблем. При това Вие надали ще желаете да помогнете, а и да желаете, няма гаранция, че ще можете, даже това да е неотложно. За Вас най- основното е, да не се скарате със съвестта си. 
 

Рак

През този ден на Вашият обичан човек ще бъде доста мъчно да одобри обстоятелството, че в живота Ви има още някои обичани и близки за Вас хора. В последна сметка ще се наложи да се помири с това, изключително в случай че те не са му директна конкуренция, и не претендират за Вашата ръка или сърце. 
 

Лъв

Чувствате, е на процедура в работата сте попаднали в задънена улица.. Това не е най-приятното положение, само че в случай че обсъдите своите отдавнашни фантазии,, още веднъж ще усетите вяра. Открити сте за нови хрумвания, само че доста мощно Ви напряга възприятието, че би трябвало неотложно да вземете решение по този мотив. Ангажирайте мозъка си и креативното решение единствено ще се появи...
 

Дева

Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.
 

Везни

Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било нужда, и по тази причина слизайте. Като цяло денят дава обещание да е спокоен и да не е претрупан със събития. Душата Ви би трябвало да бъде сгрята от осъзнаването на личната си нужност и незаменимост. Какво още Ви трябвя, с цел да сте щастливи?
 

Скорпион

Днес Вашия обичан човек няма да има вяра в това, което му кажете, като в най-хубавия случай ще го приема за смешка, а в най-лошия – за нагла неистина. В последна сметка ще се наложи да се въздържате от съществени диалози по интересуващата Ви тематика. Макар и единствено с цел да избегнете споровете.
 

Стрелец

На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, да демонстрира чудеса от самоограничение и самообладание, с цел да реагира на Вашите дейности по нужния метод. За страдание по същото време за Вас ще е много мъчно, да не се дразните от дреболии, само че нищо не пречи въпреки всичко да опитате. 
 

Козирог

Днес обичаният Ви човек ще бъде доста подвластен от Вас за всичко. Възможно е, в една или друга степен, на карта да бъде подложен даже живота му, колкото и патетично да звучи това. Постарайте се, да се отнесете към този факт с цялата отговорност, а и да извършите всичко, което зависи от Вас.
 

Водолей

Ще се наложи да се помирите с несправедливото отношение на управлението, а също и на по-възрастните родственици. Да, през днешния ден ще Ви подлагат на критика и ругаят доста по-често, в сравнение с да Ви хвалят, и за жалост нищо няма да може да извършите. От друга страна за Вашите дребни пропуски, които през днешния ден провокират подобен резонанс, вероятно всички скоро ще не помнят. Ако за този ден планирате сантиментална среща, бъдете подготвени за дребни, само че досадни неприятности - да вземем за пример за забавяне на Вашата „ половинка ”, липса на свободна маса в обичаното кафе, или за неудобен сърпрайз, изработен от сърце, и с най-хубави планове.
 

Риби

Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е положително...

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР